Eveline Hertzberger

3e ronde: Tem de Waan van de Dag!

@ Eveline Hertzberger - Cadanse

Als teamleider ben je vaak als een circusdirecteur die een hele groep getalenteerde artiesten moet coördineren. Een lastige klus! In deze workshop leer je hoe je die chaos in je team onder controle krijgt en jezelf kunt transformeren tot een meesterlijke regisseur.

We gaan dieper in op hoe je als leidinggevende prioriteiten stelt, weloverwogen keuzes maakt en de druk vermindert, niet alleen voor jezelf maar ook voor je team. Je leert hoe je met zelfvertrouwen sturing geeft aan je team en beslissingen neemt als een doorgewinterde leider.
Verwacht een boeiende, interactieve workshop waarin je waardevolle tools en inzichten krijgt om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen, en dit alles met een gezonde dosis humor. Dus, zet je directeurshoed op en sluit je aan bij deze workshop om eindelijk die chaotische circusact te transformeren tot een gestroomlijnde en indrukwekkende voorstelling. Word de meesterlijke leider waar je team op heeft gewacht!


Eveline Hertzberger (1982) is interim leidinggevende, gespecialiseerd in teams met gedoe. Met een ruime achtergrond in leidinggeven bij de politie, het OM en de Rechtspraak heeft ze met bloed, zweet en tranen echt goed leren prioriteren en keuzes maken – en die vaardigheid is ze nu zo enthousiast over dat ze niet kan wachten om erover in gesprek te gaan met jullie!