Els Burger

2e ronde: Leiderschap van binnenuit

@ Els Burger - Zinnige Zaken

Er zijn zoveel definities van leiderschap als er mensen zijn, dat maakt het gesprek over leiderschap vaak ingewikkeld. Wat is nu effectief leiderschap in teams?
Met het model van ‘Leiderschap van Binnenuit’ reiken we een bril en taal aan om het eigen en gezamenlijke leiderschap te ontwikkelen en gezamenlijk te onderzoeken wat er in specifieke situaties in teams nu nodig is om het team te ondersteunen, te coachen, te stimuleren, te inspireren en zo nodig te leiden. Maar bovenal hoe kun je in je leiderschap ertoe bijdragen dat alle teamleden ‘heel’ kunnen blijven in het werk.

Model met 3 bollen


Els Burger is oprichter van Zinnige Zaken en staat voor organisatieadvies met beide benen op de grond én met expliciete aandacht voor zingevingaspecten van het werk. Onze missie is het bijdragen aan menselijkheid in organisaties. Els Burger is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Ze heeft haar eigen leiderschapsmodel “Leiderschap van Binnenuit” ontwikkeld en zet dat al ruim 20 jaar in bij organisaties in het publieke domein en de zorg.