Mark van der Grift

3e ronde: Leiden van een Afstand, Bouwen aan de Toekomst

@ Mark van der Grift - TeamQ

In de snel veranderende wereld van vandaag staan leiders voor een unieke uitdaging: het navigeren en acteren in een wereld waar werk niet langer beperkt is tot de kantooromgeving. Het is de opkomst van hybride werken en het bijbehorende leidinggeven op afstand die ons dwingt om de traditionele ideeën over leiderschap op hun kop te zetten. Een wereld waarin grenzen vervagen en samenwerken virtueel en face-to-face naadloos in elkaar overvloeien.

Stap in deze workshop samen met ons in de spannende, soms grillige wereld van leidinggeven aan hybride teams. Ontdek de geheimen van succesvolle interactie, communicatie die de afstand overbrugt en prestaties die verder gaan dan het kantoor zelf. Deze reis neemt je mee langs de stappen naar modern leiderschap, waar innovatie en aanpassingsvermogen de sleutels tot succes zijn. Laten we samen de toekomst van leiderschap verkennen, waar de wereld ons kantoor is geworden.


Mark van der Grift is organisatiepsycholoog en partner bij TeamQ, maar vooral idolaat van het vertalen van HR-trends naar de werkvloer. Hybride werken en leiderschap kunnen daarin niet ontbreken! Samen op zoek naar het team en de organisatie van de toekomst is waar je hem ’s nachts voor wakker kunt maken.