Sanderijn van Slobbe

2e ronde: Generatie-verbinders

@ Sanderijn van Slobbe - Careerwise

“Millennials zijn lui, verwend en kunnen niet tegen een stootje.”

“Ouderen snappen het niet, willen ons niet snappen, blijven hangen in verouderde patronen en wachten tot hun pensioen.”

Zomaar wat van de vooroordelen die generaties over elkaar kunnen hebben.

Bots je wel eens met oudere of andersdenkende collega’s? Of wil je juist weten hoe je een brug kunt slaan tussen de generaties? Wat kan je doen om samen het werkplezier en jullie output te verhogen?

Tijdens deze workshop leer je waarom jongeren uit de Millennial-generatie en uit Generatie Z zijn zoals ze zijn, hoe wij verschillen van andere generaties en wat er nodig is om bruggen te slaan tussen generaties. Je ontvangt handige tools om als individu het verschil te maken en vanuit die kracht een verbindende rol te spelen.


Sanderijn van Slobbe is trainer bij trainingsbureau Careerwise, dat zich richt op de young professional doelgroep (Millennials en Generatie Z). Sanderijn komt zelf uit de Millennial generatie (1985-2000). Als sport- en prestatiepsychologe spreekt generatieleren haar aan, omdat het gaat over met, van, en over elkaar leren, wat ook erg belangrijk is in goed presterende sportteams. Begrip en verbinding zorgen voor een betere samenwerking, meer energie en meer (werk)plezier!