Over ons

Initiatiefnemers tot de Dag van de Teamontwikkeling zijn Mensen in Bedrijf, Outing Holland, Holland INcompany en TeamQ. Als geen ander weten ze wat de kracht van samenwerking is. Immers, ze bedenken en verzorgen sinds 2009 gezamenlijk teamontwikkelingsprogramma’s (en meer) voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Deze samenwerking heeft hen sterker gemaakt, en smaakt elk jaar weer naar meer. De slogans van de organisaties reflecteren goed waar de dag voor staat, namelijk; ‘Ervaring Leert’ (Outing Holland), ‘Samenwerken doe je…’ (Mensen in bedrijf) en ‘Professioneel plezier’ (Holland INcompany). Samen laten ze je graag de magie van hun samenwerking ervaren, zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan.

Dag van de Teamontwikkeling - Het team
Logo Mensen in Bedrijf

Mensen in Bedrijf

Mensen in Bedrijf gelooft dat samenwerken de sleutel is tot succes. Daarom helpen ze teams en leidinggevenden om zelfstandig naar een betere samenwerking toe te werken.

Logo Outing Holland

Outing Holland

Outing Holland is marktleider in Nederland op het gebied van actieve werkvormen & outdoor-trainingen. Met behulp van uiteenlopende ervaringsgerichte oefeningen maken ze gedrag binnen groepen zichtbaar én bespreekbaar. De werkvormen zijn een mooie combinatie tussen leuk én leerzaam!

Logo Holland INcompany

Holland INcompany

Holland INcompany ondersteunt mensen en organisaties bij leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken waarbij het vergroten van het werkplezier, in de breedste zin van het woord, voor hen wezenlijk is. Ze begeleiden diverse leiderschapstrajecten bij onder andere veiligheidsregio’s, verzorgen young talentprogramma’s en coachen diverse leidinggevenden en teams.

Logo TeamQ

TeamQ

Bij TeamQ zijn ze expert op het gebied van meetbaar veranderen. Met expertise en een praktische tool brengt zij de beleving en behoefte van medewerkers op ontwikkelthema’s gericht in beeld. Met als gevolg beweging in de organisatie.

Copyright 2023 Dag van de teamontwikkeling | Alle rechten voorbehouden | Realisatie & Onderhoud 2BeFresh.nl